Home INFO Погледнете како изгледа дворот на Брена, специјално декориран за свадбената прослава на...

Погледнете како изгледа дворот на Брена, специјално декориран за свадбената прослава на Филип и Александра (ВИДЕО)

SHARE

Лепа Брена и нејзиниот сопруг Бобан се одговорни за организацијата на прекрасната венчавка на Филип и Александра за која медиумите денес пишуваат.
Погледнете како изгледа дворот на Брена, специјално декориран за свадбената прослава.

РЕКЛАМИ: ---