Home ЗАБАВА Погледнете како се славела Нова Година во Скопје во 1967 година

Погледнете како се славела Нова Година во Скопје во 1967 година

2416
0
SHARE

На YouTube се врти интересна снимка од Новогодишен Дневник 1967 година емитуван на РТ Скопје.

Погледнете го Скопје тогаш и начинот на кој репортерот Ристе Таваганов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here