Home ЗАБАВА Занимливости Поканете ги гостите на свадба со покани какви не виделе досега

Поканете ги гостите на свадба со покани какви не виделе досега

SHARE

Секој детаљ од свадбената прослава е магичен и зрачи на посебен начин.

Кога љубовта е присутна од сите страни, тогаш идеите и инспирацијата многу полесно доаѓаат.

Поканите за гостите, барем кај нас најчесто се слични, а ретко кој од младенците се одлучува за некоја алтернативна идеја.

Таквите идеи односно покани изгледаат навистина необично, впечатливо и најверојатно нема да бидат фрлени во корпа за отпадоци по завршувањето на прославата.

pokana hitportal 2

За истите да бидат спомен од кој вашите гости ќе се сеќаваат уште долго по свадбата, може да излезете од клишето и за вашата венчавка да имате уникатни покани.

Ако сте подготвени за нешто такво, ние во продолжение специјално за Вас селектиравме неколку вакви идеи, од кои за најпосебна сметаме дека е поканата со шишенцето кое има улога при доставата да се наздрави со него за љубовта.

Изберете ја вистинската !

pokana 4 hitportal

pokana hitportal 4

pokana hitportal

pokana hitportal3

pokana hitportal5

 

Напомена: Забрането е преземање и копирање на оваа авторска содржина. Условите за користење на следниот линк

РЕКЛАМИ:
Loading...