Home ЗАБАВА Tv + Reality Поради ова момче плачеше цело жири во „Ѕвездичките на Пинк“ (видео)

Поради ова момче плачеше цело жири во „Ѕвездичките на Пинк“ (видео)

SHARE

Роко Блажевиќ од Сплит е вистинско освежување за музичкото шоу „Ѕвездичките на Пинк“.

Поради неговиот глас често можеме да видиме солзи кај судиите.

И овојпат натпреварувачите беа одлични, но Роко навистина беше маестрален.

Тој ја испеа песната „Je t’aime” и тоа на фантастичен начин.

Погледнете дел од настапот на Роко