Home ЗАБАВА Секојдневие Поради снимката од тепачката на Соланж и Џеј Зи доби отказ, но...

Поради снимката од тепачката на Соланж и Џеј Зи доби отказ, но заработи 250.000 долари

SHARE

Портпаролот на „Стандард“ хотелот изјави дека нивниот вработен кој на TMZ им ја продаде снимката на која се гледа како Соланж физички го напаѓа Џеј Зи е идентификуван и отпуштен.

Работникот останал без работа поради „кршење на сигурносните прописи на хотелот“ и споделување на доверливи видео записи од еден од лифтовите на хотелот.

„Washington Post“ пишува дека снимањето на сигурносните камери со мобилен телефон стана вообичаена појава.

Отпуштениот работник наводно за снимката од TMZ добил 250 илјади долари.

Погледнете ја уште еднаш снимката поради која работникот на хотелот доби отказ.