Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Поранешниот возач ја тужи Џеј Ло

Поранешниот возач ја тужи Џеј Ло

SHARE

Возачот Хакоб Маноукиа од Ирак тврди дека пејачката не го плаќала редовно иако договорот бил хонорарот да му изнесува 160 илјади евра годишно.

– Ја критикуваа мојата гардероба и ме нарекуваа со погрдни имиња, пишува во тужбата која ја поднел против Џенифер Лопез и нејзниот менаџер.

Овој човек тврди дека пејачката го наговорила да ја затвори фирмата и да биде нејзин возач.

 

Иако му ветила околу 160 илјади евра годишно, Џенифер Лопез не го плаќала редовно.

По шест години соработка со неа тој дал отказ затоа што, како што вели не можел повеќе да го трпи понижувањето.

РЕКЛАМИ: ---