Home ЗАБАВА Tv + Reality Порно сајт сними Божиќна реклама: Погледнете како изгледа

Порно сајт сними Божиќна реклама: Погледнете како изгледа

SHARE

Еден од најголемите порно сајтови во светот одлучиле да снимат една многу интересна и убава божиќна реклама.

Имено, рекламата почнува така што насобраните членови на семејството едни на други си делат подароци, но заборавиле на дедото кој седи во фотељата крај елката.

Во тој момент му приоѓа внукот со коверт.

Дури на самиот крај се гледа дека добил картичка за гледање на премиум филмови за возрасни, односно за оние филмови кои се правени со висока продукција.

Погледнете ја рекламата: