Home INFO ПОТРЕСНА СНИМКА ОД ПОГРЕБОТ: Вака Цеца пред 11 години се прости...

ПОТРЕСНА СНИМКА ОД ПОГРЕБОТ: Вака Цеца пред 11 години се прости од Тоше Проески (ВИДЕО)

реклама:G Natural

Неговата младост беше изгасена за момент, а празнината која што остана сеуште се чувствува.

На вечното почивалиште пред 11 години, покрај неутешното семејство, во солзи го испратија и голем број на пријатели и колеги.

Меѓу нив беше и Цеца Ражнатовиќ која исто така тешко ја поднесе оваа голема загуба, а од својот драг колега и пријател се прости во солзи.

„Го испратив на последниот пат, но во секој случај тој живее во сите наши срца низ своите песни и дела…“- рече Цеца

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“