Home INFO Познат распоредот на Евровизија: Македонија настапува после Бугарија

Познат распоредот на Евровизија: Македонија настапува после Бугарија

SHARE

Денеска беше откриен и редоследот на земјите учеснички кои ќе настапуваат во двете полуфинални вечери. Македонија е 11-та по ред. Пред нас настапува Бугарија, а после нас Хрватска.

Ова е целосниот распоред:

РЕКЛАМИ:
Loading...