Home ЗАБАВА Гаџети Празнично коло Ново лото 7/34 со до три шанси за 7ка

Празнично коло Ново лото 7/34 со до три шанси за 7ка

SHARE

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ЗА ПРВ ПАТ ЗА НОВОГОДИШНОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА НОВОЛОТО 7/34, КОЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 30.12.2015 ГОДИНА НА ТВ СИТЕЛ ВО 20ч.  ЌЕ ПОНУДИ ДО 3 ШАНСИ ЗА 7КА..  УПЛАТАТА ЗАПОЧНУВА ОД  17ТИ  ДЕКЕМВРИ, ЧЕТВРТОK.  ЦЕЛТА НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА Е НЕКОЈ ОД ВЕРНИТЕ ИГРАЧИ НА НОВОЛОТО 7/34 СО ДОБИВКА 7КА ДА ВЛЕЗЕ ВО 2016ТА КАКО МИЛИОНЕР .

 ВО ТЕК НА 2015-ТА ГОДИНА ИМАВМЕ ЧЕТИРИ СЕДУМКИ  И СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ТОКМУ ПЕТАТА ЌЕ ЈА ДОБИЕМЕ ВО ПОСЛЕДНОТО КОЛО, ЗА ПРАЗНИЧНО ДА ЈА ЗАТВОРИМЕ ДО СЕГА НАЈБЕРИЌЕТНАТА ГОДИНА ЗА ИГРАЧИТЕ НА ИГРИТЕ НА СРЕЌА.

ВО КОЛОТО КОЕ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗРА НА 30ТИ ДЕКЕМВРИ,  ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА НА СИТЕ ВЕРНИ ИГРАЧИ НА НОВОЛОТО 7/34, ЌЕ ИМ ДАДЕ ПОВЕЌЕ ШАНСИ ЗА ДОБИВКА, ВО ПРЕСРЕТ  НА  НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ.  ОД УТРЕ – ЧЕТВРТОК, СЕКОЈ ИГРАЧ  КОЈ СО ОВИЕ СПЕЦИЈАЛНИ  НОВОГОДИШНИ ЛИВЧИЊА ,  ЌЕ УПЛАТИ БАРЕМ ЕДНА КОМБИНАЦИЈА НА НОВОЛОТО 7/34,  НА 30.12.2015   ЌЕ ИМА ШАНСИ СО СВОЈАТА УПЛАТА ДА УЧЕСТВУВА ВО СПЕЦИЈАЛНОТО ПРАЗНИЧНО КОЛО.

ИМЕНО, НАЈПРВО ЌЕ ИМА ЕДНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА СИТЕ КАТЕГОРИИ НА ДОБИВКИ СО ЧЕТИРИ , ПЕТ , ШЕСТ , ШЕСТ+1 , СЕДУМ ПОГОДОЦИ . ЗА СИТЕ ОНИЕ КАТЕГОРИИ ЗА КОИ НЕМА ДА СЕ  ПОСТИГНЕ НИТУ ЕДНА ДОБИВКА , ВТОРОТО ИВЛЕКУВАЊЕ  Е ШАНСА ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА ИСТАТА.  ДОКОЛКУ И ВО ВТОРОТО  ИЗВЛЕКУВАЊЕ  ОСТАНАТ ДОБИВКИ КОИ НЕ СЕ ПОСТИГНАТИ , СЛЕДУВА ТРЕТОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ , КАКО ШАНСА ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА НЕПОСТИГНАТИТЕ ДОБИВКИ. 

ЗА ИГРАЧИТЕ НА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ИГРА ЏОКЕР ИЗВЛЕКУВАЊЕТО СЛЕДУВА НА КРАЈОТ ОД НОВОГОДИШНОТО КОЛО.  ОВА Е УШТЕ ЕДНА ШАНСА ЗА ДОБИВКА ЗА СИТЕ  РЕДОВНИ ИГРАЧИ НА НОВОЛОТО ЏОКЕРОТ.  ВО ИЗВЛЕКУВАЊЕТО ЗА ЏОКЕРОТ ЌЕ СЕ ИЗВЛЕКУВА ЗА СИТЕ КАТЕГОРИИ ЏОКЕР ДОБИВКИ.

7КАТА ЌЕ БИДЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД НАЈМАЛКУ 6.000.000 ДЕНАРИ. ПОЖЕЛУВАМЕ СРЕЌА НА СИТЕ КОИ ЌЕ ИМ ДАДАТ  ШАНСА НА СВОИТЕ БРОЕВИ И ЌЕ ГИ ВКЛУЧАТ ВО ТРКАТА ПО 5-ТАТА СЕДУМКА ВО 2015ТА.

марјана