Home INFO Прекрасен татко: Еве како Даниел Кајмаковски се забавува со синчето

Прекрасен татко: Еве како Даниел Кајмаковски се забавува со синчето

SHARE

Минатата година нашиот познат пејач стана татко. Даниел и неговата сопруга Кристина го добија синчето Давид.
Пејалот е постојано посветен на своето синче, а дека и двајцата уживаат во дружењето покажуваат фотографиите кои Даниел ги објавува на социјалните мрежи.

Gratuliere allen Vätern zum Vatertag ????‍????#happyfathersday

A post shared by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) on

РЕКЛАМИ: ---