Home INFO Претера со силиконите: Кајли Џенер направи селфи само по градник

Претера со силиконите: Кајли Џенер направи селфи само по градник

SHARE

Кајли Џенер долго време ги негираше филерите во усните, па изгледа повторно „игра на иста карта“.

Повеќе од очигледно е дека градите на тинејџерката се значително поголеми, иако таа трврди дека нема ставено силикони.

Со последното селфи на кое Кајли позира во жолт градник, сите се прашуваат што се сличи со нејзините гради.

Погледнете.

РЕКЛАМИ:
Loading...