Home INFO Првата дама е во добра состојба! Меланија испрати поздрав од болницата (ВИДЕО)

Првата дама е во добра состојба! Меланија испрати поздрав од болницата (ВИДЕО)

SHARE

Во понеделникот итно беше оперирана првата дама на САД, Меланија Трамп. Трамп беше хоспитализирана поради проблеми со бубрезите.
Дека таа се чувствува добро, пренесе претседателот на САД во говорот по повод собир на полицијата кој традиционално се одржува секоја година.

РЕКЛАМИ: ---