Home ШОУ БИЗз Мак сцена Ретко ги гледаме вака: Слаткар и Сања Николиќ јавно разменуваат нежности (видео)

Ретко ги гледаме вака: Слаткар и Сања Николиќ јавно разменуваат нежности (видео)

SHARE

Кога е во прашање нивниот приватен живот, Марко Маринковиќ – Слаткаристика и Сања Николиќ, успеваат со години да го држат далеку од очите на јавноста.

Но, понекогаш и тие знаат да се опуштат, а се во служба на работата.

Минатата недела, по повод 8 Март, Слаткар објави нов сингл „Луда романтика“, премиерно претставен на каналот Facing The Sun.

Видео записот за најновата песна на е снимен на повеќе локации во романтичниот италијански град Венеција, а е изработен од FLUX продуција.

Во „Луда Романтика“, Сања и Слаткар го покажаа нивниот начин на романтика, но и разменуваа нежности пред целата јавност.

После љубовната приказна во песната „Кажи да“ овој е втор видео запис во кој се појавува и неговата сопругата Сања Николиќ Маринковиќ.

Во продолжение погледнете го новиот проект на Слаткаристика.