Home INFO Ретро видео: Еве како Марина Туцаковиќ работеше албум со Јелена Карлеуша

Ретро видео: Еве како Марина Туцаковиќ работеше албум со Јелена Карлеуша

реклама:4U PHARMA

Иа Инстаграм се појави видео на кое покојната Марина Туцаковиќ ги подготвува текстовите за песните од тогашниот нов албум на Јелена Карлеуша.

Во опуштена атмосфера, двете се смеат, го повторуваат текстот и разговараат.

Погледнете за што станува збор:

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------