Home INFO Ретро видео од Цеца и Вељко Ражњатовиќ: Еве како е да растеш...

Ретро видео од Цеца и Вељко Ражњатовиќ: Еве како е да растеш со позната мајка!

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Познатата пејачка објави многу старо видео кое ја насмеа јавноста.
Главната улога во видеото ја има Вељко кој како дете раскажува за “маките” низ кои проаѓа како дете на позната пејачка.

Децата на Цеца уште од мали нозе се под лупата на јавноста но очигледно дека немаат проблем со тоа.

Погледнете го видеото, Вељко ќе ги освои вашите симпатии!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------