Home ШОУ БИЗз Балкан Резултатите се тука: Дали Мирослав Илиќ е вистински татко на Девин?

Резултатите се тука: Дали Мирослав Илиќ е вистински татко на Девин?

SHARE

Мирослав Илиќ со месеци негира и не го признава Девин Антоновиќ за свој син, но повеќе нема дилеми за татковството.

Мира Антоновиќ мајката на Девин одлучи да направи ДНК тест.

Таа задолжила луѓе кои обезбедиле чаша од која пејачот пиел и со анализа на неговата плунка докажаа дека тој е татко на Девин.

Мирослав Илиќ

Мира резултатите ги имала од 5-ти јануари, но дури сега ги обелодени на јавноста.

Со 99,99992 е потврдено дека Мирослав е татко на Девин.

мирослав илиќ днк

РЕКЛАМИ: ---