Home ЗАБАВА Интернет Романец си ја продава невиноста и има само еден услов

Романец си ја продава невиноста и има само еден услов

SHARE

За својата невиност бара 2.000 евра и вели дека тоа би било фин подарок за 8 март.

Сорин Георгијан Салиниевич (24) од Романија вели дека на овој чекор се одлучил откако читал дека жените го прават истото.

За својата невиност бара 2.000 евра, но истакнува дека победничката мора да биде пристојна личност.

– Читав за девојкте кои ја продаваат својата невиност, па помислив зошто и јас да не го направам истото. Личноста која ќе ја купи мојата невиност мора да изгледа пристојно. Не велам дека мора да биде убава, но мора да биде фина и чесна личност, изјавил Сорин.

Тој излепил постери со својата понуда и рекол дека ова не го прави за забава.

– Потребни ми се пари, затоа нема да ја продадам невиноста под сумата која ја напишав, истакнал тој.

Сорин Георгијан Салиниевич

РЕКЛАМИ:
Loading...