Home ЗАБАВА Сакала по секоја цена да стане барбика, ова е конечниот резултат

Сакала по секоја цена да стане барбика, ова е конечниот резултат

SHARE

Со пластичната хирургија денес лесно може да се постигне изгледот кој го посакуваме, но може да се оди од крајност во крајност.

Таков е случајот со Анела Ан од Полска која со помош на операции стана реална барбика.

За странските медиуми таа вели дека почнала со операции за да ја „зголеми сличноста со славната кукла“.

Таа започнала со операција на носот, а потоа едноставно не можела да застане со правење операции.

Досега Анела има дадено повеќе од 40.000 долари на пластични операции.