Home ШОУ БИЗз Мак сцена Сашко Коцев го откри името на ќерката

Сашко Коцев го откри името на ќерката

SHARE

Сашко Коцев оваа недела стана најсреќниот човек на светот, бидејќи тој и неговата сопруга Смиљана станаа родители.

Прекрасната докторка на свет донесе здраво женско дете, чие име конечно беше откриено.

Ќерката на Сашко Коцев се вика Јоана.