Home ЗАБАВА Видео Се соблекоа голи и имаа секс во полно кафуле (видео +18)

Се соблекоа голи и имаа секс во полно кафуле (видео +18)

SHARE

Момче и девојка се соблекле до гола кожа и се впуштиле во „жешка акција“, додека останатите гости во кафе клубот ги поздравувале и ги бодреле.

Имено, видеото било снимено во рускиот кафе клуб “Партизан“, а настанало на Денот на вљубените (колку соодветно, нели)? Момчето и девојката ја соблекле од себе целата облека и се впуштиле во „акција“, додека останатите гости во клубот ги гледале и гласно навивале.

Инаку, официјалното мото на овој ноќен клуб во Русија е: „Сè што се случува во Партизан, останува во Партизан“!

РЕКЛАМИ:
Loading...