Home ЗАБАВА Видео Сериозно: Вака изгледа човек кој штотуку освоил 15 милиони долари на покер...

Сериозно: Вака изгледа човек кој штотуку освоил 15 милиони долари на покер (видео)

SHARE

Професионалниот покераш Даниел Колман на неодамнешниот одржан турнир на Светската серија освоил 15 милиони долари.

Додека со ваков прилив на пари на нивната сметка повеќето луѓе би скокале од среќа, Колман го задржал камениот израз на лицето кое му ја донесе и победата.

После прогласување на победникот кон него се свртеле новинарските екипи и блицевите од фотоапаратите, но ниту парите, ниту целото внимание не му ја помати смиреноста.

РЕКЛАМИ:
Loading...