Home ШОУ БИЗз Балкан Сестрата на Аркан ја нападнала Цеца на гробишта

Сестрата на Аркан ја нападнала Цеца на гробишта

SHARE

Семејството на Жељко Ражнатовиќ – Аркан вчера одбележа 15 години од неговата смрт.

Поменотсе одржал на гробиштата во Белград, но истиот не поминал во пријатна атмосфера.

Сестрата на Аркан, Јасна Диклиќ, била мошне груба кон Цеца, па од надгробната плоча на својот брат ја тргнала корпата во која фолкерката донела за послужување.

Но, сестрата не застанала тука, по опелото одржала говор кој ја дополнил тензичната атмосфера.

„Последните петнаесет години јас на брат ми му ги организирам парастосите, а од следната година тоа ќе го прави неговиот син Никола, кој се враќа во Србија“, рекла Јасна.

Сестрата на Аркан ја нападнала Цеца на гробишта

И покрај недоразбрањето Цеца достоинствено се однесувала до крајот на службата,а потоа бесно заминала од гробиштата.

Сестрата на Аркан ја нападнала Цеца на гробишта

РЕКЛАМИ:
Loading...