Home INFO Северина ги гаѓала соседите со јајца, тие и викнале полиција

Северина ги гаѓала соседите со јајца, тие и викнале полиција

реклама:4U PHARMA

Очигледно на Северина воопшто не и е досадно, судејки сдпоред новите пишувања дури во нејзиното соседство на сите им е забавно.

Еден од соседите кој се доверил на свои пријатели раскажал дека пејачката и не била така добар сосед па се закарала со еден пензионер од нејзината зграда.

Кавгата станала толку голема па како што изјавил тој во полициската станица, Севе дури го мавала со живи јајца а во неколку наврати му ги корнела бисачите од автомобилот.

Сеуште нема изјава од пејачката за оваа информација но соседите се загрижени за состојбата на пејачката.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------