Home ШОУ БИЗз Балкан Северина збесна: Милан Поповиќ ја откри вистината за битката за старателство

Северина збесна: Милан Поповиќ ја откри вистината за битката за старателство

SHARE

Во јавноста со денови трае скандалот околу старателството над Александар, синот на Северина и Милан Поповиќ.

И додека јавноста се крена во заштита на пејачката, во јавноста реши да се јави и бизнисменот.

Милан ја објасни цела ситуација околу старателството, велејќи:

„Како прво, не е точно дека детето 200 дена ќе биде со мене. Времето се дели на половина, а со тоа мајката може да го побара кога сака исто и да го посети. Еве, на пример вчера го побара три пати. Се крена голема прашина, медиски смислена хајка против мене поради фактот дека сакам рамноправно родителство и бидејќи сакам да поминувам време со својот син“, вели Милан.