Home ЗАБАВА Видео Што би се случило кога луѓето би исчезнале од Земјата (видео)

Што би се случило кога луѓето би исчезнале од Земјата (видео)

SHARE

Снимката „Earth Unplugged“ сугерира дека со исчезнувањето на човечката цивилизација, кучињата и мачките би еволуирале во суштества, кои би биле слични на нивните претци.

Еве што се би се случило доколку исчезнат луѓето:

РЕКЛАМИ:
Loading...