Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Што мисли Баба Рада за за шегите на социјалните мрежи поврзани со...

Што мисли Баба Рада за за шегите на социјалните мрежи поврзани со неа (видео)

SHARE

Ако го напишете името Баба Рада на интернет, ќе добиете многу вицеви на нејзина сметка и нејзините билки.

На пример, Баба Рада женска ми е стриптизерка! – Чај од ШИПКА!; Баба Рада, сакам да пејам како Есма! – Чај Шукарие!; Баба Рада, страв ми е да слезам во подрум! – Чај од слез!; Баба Рада мал ми е… – Чај од црнец!; Баба Рада во депресија сум – Чај од ганџа; Баба Рада бремена сум – Чај од мајчина душичка, и уште многу други кои секојдневно се појавуваат на социјалните мрежи.

Но, што Баба Рада мисли за сите овие вицови – погледнете во прилогот на Екстра Ексклузив.

РЕКЛАМИ:
Loading...