Што се случува кога ќе истурите вода на -30 степени (видео)

  SHARE

  И додека ние полемизираме дали оваа зима ќе биде најладна досега, во Канада е сосема нормално температурите да се симнат и до -30 степени.

  Колку навистина е ладно таму, покажува и видеото каде една девојка изведува еден вид експеримент.

  Имено, таа покажа што се случува кога ќе истурите врела вода на -30 степени.

  РЕКЛАМИ:
  Loading...