Home LIFE STYLE Сигурен оргазам: Поза која ја обожаваат и жените и мажите

Сигурен оргазам: Поза која ја обожаваат и жените и мажите

SHARE

Иако сите сме различни кога сексот е во прашање, постои една работа која ја сакаат сите.

Судејќи по најновите истражувања, кучешката е најомилената секс поза кај мажите и жените.

Скоро 45% од испитаниците рекле дека ова им е омилената поза, додека на второто и третото место се наоѓаат мисионерксата поза и каубојка.

Сепак, при сексот од позади, мажите треба да бидат многу внимателни, зошто ова е опасна поза за жените, а жените би трбеало да обрнат внимание кога се над мажот, зошто во оваа поза можат буквално да му го скршат пенисот на партнерот.

РЕКЛАМИ:
Loading...