Home LIFE STYLE Сигурно го имате во плакар: Јелена Карлеуша е заљубена во ова парче...

Сигурно го имате во плакар: Јелена Карлеуша е заљубена во ова парче облека

SHARE

Често ја гледаме во разголени изданија, а задникот и градите секогаш се во прв план.

Но, овој пат Јелена Карлеуша ви нуди пристојна дневна комбинација во која и вие ќе се заљубите.

ЈК во последно време е „опседната“ со едно парче облека, кое го носи во секоја пригода. Се работи за ролка!

Најдобро од се е што се се сведува на класика и сигурно и вие имате во вашипт плакар барем еден примерок.

Погледнете како Јелена во последно време носи ролки.

јелена карлеуша

јелена карлеуша

јелена карлеуша

јелена карлеуша

јелена карлеуша

РЕКЛАМИ:
Loading...