Home ЗАБАВА Секојдневие Сираче ја нацртало мајка си и заспало до цртежот

Сираче ја нацртало мајка си и заспало до цртежот

SHARE

Многу често не сме ниту свесни колку сме всушност среќни и колку на овој свет има неправди, болка и тага.

Детенце од сиропатилиште во Ирак ја нацртало својата мајка со креда на подот, а потоа се припил во нејзината „прегратка“ и мирно си заспало.

Фотографијата ја објави „Муслим тајм“, но нема детали каде е направена фотографијата и кое е детенцето.

Сепак фотографијата многу брзо се прошири на интернет изнудувајќи солзи во очите кај секој кој ја видел.

РЕКЛАМИ:
Loading...