Home ШОУ БИЗз Мак сцена Сите секси фустани на Марјана Станојковска на „Пиво фест“ (фото)

Сите секси фустани на Марјана Станојковска на „Пиво фест“ (фото)

SHARE

Фестивалот на пивото во Прилеп оваа година имаше секси домаќинка на големата сцена.

Жешкото време успеа дополнително да го загрее сексипилната Марјана Станојковска со нејзиниот стајлинг и провокативните фустани кои ги менуваше секоја вечер.

Посетителите можеа да ја видат во најразлични изданија, од црвени до црни фустани.

Оние кои не беа дел од „Пиво фест 2015“ во Прилеп имаа можност изгледот на сексипилната Марјана да го погледнат на Фејсбук, каде таа ги почасти фановите со фотографии.

Погледнете ја „жешката“ Марјана.

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест

марјана станојкоска на пиво фест