Home INFO Скандал на турски аеродром! Карлеуша остана без својата гардероба!

Скандал на турски аеродром! Карлеуша остана без својата гардероба!

SHARE

Познатата пејачка со своите ќерки Атина и Ника се упатила во популарно турско летувалиште, но кога слетала била непријатно изненадена.
По еден час чекање на аеродром таа сфатила дека нејзиниот багаж го нема.
Карлеуша љубезно се обидела да им објасни на вработените на аеродромот дека работите мора да и се пронајдат под итно, а бидејќи тие не успеале тоа да го сторат, дивата нервозно побарала да се види со менаџерот.
Сепак куферите биле пронајдени и Јелена продолжила со луксузното патување.

РЕКЛАМИ: ---