Home ЗАБАВА Tv + Reality Скандал во емисија: Ја нападна и ја бакна водителката (видео)

Скандал во емисија: Ја нападна и ја бакна водителката (видео)

SHARE

Италијансиот комичар Gene Gnocchi направил скандал во студиото.

Имено, познатиот италијански комичар во еден момент на водителката во програма во живо и изјавил љубов.

Тоа не било доволно, па станал, и пришол и почнал да ја бакнува – со јазик.

Дури и се да било исценирано, јавноста останала згрозена.

Погледнете како тоа изгледало.

РЕКЛАМИ:
Loading...