Home ЗАБАВА „Снепчет“ со голема промена, дознајте каква

„Снепчет“ со голема промена, дознајте каква

SHARE

„Снепчат“ ја претстави новата опција „Меморис“ која би можела драстично да го промени начинот на кој што функционира апликацијата.

До сега снеповите можеа да се постават моментално, а да се сочуваат исклучиво со скриншот, и токму тоа ја издвојуваше апликацијата од многуте слични на неа.

Меѓутоа, тоа е минато.

Новата опција овозможува зачувување на сликата во апликацијата, како и аплоудирањето на старите слики во нови приказни.

Многу мислат дека ова ќе биде многу лошо за апликацијата.

snapchat