Home INFO Со години е најплатена актерка во Холивуд а никогаш се нема разголено...

Со години е најплатена актерка во Холивуд а никогаш се нема разголено пред камера!

SHARE

Сандра Булок (53) е позната по тоа што не сака да снима интимни сцени. Актерката сите овие години, колку што е актуелна во светската филмска индустрија,никогаш не се соблекла.

Непосредно пред промоцијата на новиот филм “Ocean’s 8”, Сандра на медиумите им открила дека имала посебно барање од режисерот и сценаристот. Станува збор за клаузула во договорот поради која не можат да ѝ бараат да снима голи сцени.

“Не сум личност која вели: Ќе се снимам себе за време на секс поради тоа што изгледам добро. Никогаш не сум се фотографирала и снимала во кревет – не сакам да гледам и дознаам која ми е добра страна, како што изгледа, нема ниту Вие”, рекла актерката за Сандеј Тајмс.

РЕКЛАМИ: ---