Home INFO Сопругот на познатата пејачка пренесен во болница! Драгана Мирковиќ е загрижена и...

Сопругот на познатата пејачка пренесен во болница! Драгана Мирковиќ е загрижена и потресена!

SHARE

Сопругот на Драгана Мирковиќ итно е примен во болница. Како што пренесува Блиц, Тони Бјелиќ ненадејно добил тешко воспаление на белите дробови.
Семејството на Драгана е загрижено за Бјелиќ, кој во моментов прима домашна терапија.
Прес службата на Драгана потврди дека пејачката поминува низ тежок период.

РЕКЛАМИ: