Home LIFE STYLE Мода и Убавина Спас за идните невести и деверуши, Скопје доби продавница за изнајмување и...

Спас за идните невести и деверуши, Скопје доби продавница за изнајмување и продажба на венчаници и свечени тоалети

SHARE

Невестинскиот фустан е најважен за една невеста.

Таа го замислува неговиот изглед и мечтае уште од дете.

Праксата кај нас покажува дека во последно време голем дел од невестите ги изнајмуваат венчаниците.

Неодамна во Скопје се отвори модно студио кое ви нуди можност да го реализирате вашиот сон и потоа да се ослободите од парчето кое никогаш повеке нема да го облечете и ке го префрлате од еден во друг плакар.

KM Dress room e новото катче каде ќе можете да купите или изнајмите невестински фустан или свечена тоалета.

На располагање ви е професионален тим кој ќе ви помогне да го одберете идеалниот за вас невестински фустан, а при тоа за истиот да не потрошите цело богатство.

За повеќе информации посетете ја нивната продавница на Бул.Црвена армија 20 а локал 7 во Скопје.

Дел од понудите на фустани за изнајмување и продажба погледнете ги на нивната фан страна

РЕКЛАМИ:
Loading...