Home INFO Спотот на Брена за „Робинка“ добил награда во 1989 година, а овие...

Спотот на Брена за „Робинка“ добил награда во 1989 година, а овие слики од снимањето никогаш не сте ги виделе! (фото и видео)

SHARE

Малку познати детали од биографијата на Лепа Брена се дека нејзиниот спот за песната „Робинка“ кој е снимен во Истанбул, и е претставен во филмот „Ајде да се сакаме 3“, добил меѓународна награда за видео продукција.

Нереалните кадри каде што Брена шета низ Истанбул, но и кадрите пред познатата Аја Софија за кои била потребна посебна дозвола, продукцијата на која во денешно време би и позавиделе и нормално наградата која што ја добила таа година, ја вбројуваат Брена во редот на светски уметници.

Фотографиите од прватната архива на фолк дивата пренесуваат дека на снимањето на овој спот било навистина забавно а дел од нив можете да ги погледнете во продолжение…

РЕКЛАМИ: