Home ЗАБАВА Србин направи сообраќајка со Ферари од 200.000 евра, но сите гледаа во...

Србин направи сообраќајка со Ферари од 200.000 евра, но сите гледаа во неговите таблички

SHARE

На автопатот во смер накај Нови Сад возачот го мавна своето скапоцено ферари.

До несреќата дошло во саботата, а во прашаљље е моделот „Калифорнија“.

Неговата вредност се проценува околу 200.000 евра, а поради банкината во која се мавнал уништената хауба и предниот дел, се предпоставува дека штетата е многу поголема.

кола несреќа

кола несреќа

кола несреќа

РЕКЛАМИ:
Loading...