Home INFO Сте ја слушнале ли? Цеца и Јелена Карлеуша имаат заедничка песна!

Сте ја слушнале ли? Цеца и Јелена Карлеуша имаат заедничка песна!

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Светлана Цеца Ражњатовиќ и Јелена Карлеуша со години се лути ривалки.

Кавгата кулминираше со долгогодишни судски спорови, но тоа не било така одсекогаш.

Нема да ви се верува, но постои песна која пејачките ја имаат заедно испеано.

Тоа се случило во далечната 1993-та година, кога Цеца веќе била популарна, а Карлеуша имала само 15 години.

Тие две ги пеат придружните вокали на Славица Трипуновиќ – Дајана за песната „Vazduh koji dišem“.

Оваа песна сигуно ја знаете по верзијата на Цеца, но во оригиналот на Дајана пејат двете пејачки, слушнете.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------