Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Стинг: Ништо нема да им оставам од богатството на моите деца

Стинг: Ништо нема да им оставам од богатството на моите деца

SHARE

Познатиот британски музичар Стинг тврди дека ништо од своето богатство (180 милиони фунти) нема да им остави на своите синови и ќерки.

Тој смета дека децат треба сами да си направат пат во животот.

Во интервју за Мејл он сандеј, Стинг вели дека очекува од своите три синови и три ќерки да работат.

– Моите деца нема ништо да наследат од моето богатство. Тие мора сами да заработуваат во животот, истакнува тој.