Home СПОРТ Кошарка Тим Данкан напиша проштално писмо

Тим Данкан напиша проштално писмо

SHARE

Да ме прашаа како ќе оди мојата кариера пред 19 години, никогаш немаше да поверувам дека ќе оди по овој пат.

Тим Данкан сакаше на некој начин да се прости со сите оние кои го поддржуваа во изминатите години, па одлучи да напише писмо.

Тим Данкан

„Стојам тука на крајот на својот пат и се присетувам на се она што сум го доживеал.Победите и поразите ќе се паметат засекогаш, но најмногу ќе се сеќавам на луѓето.“ напиша Тим

Тим Данкан

Повеќе прочитајте на sportmax.mk

РЕКЛАМИ:
Loading...