Home INFO Цеца и Карлеуша биле рамни како даска! Сите српски пејачки пред силиконите...

Цеца и Карлеуша биле рамни како даска! Сите српски пејачки пред силиконите (видео)

реклама:G Natural

На почетокот на кариерата, Цеца, Дара Буба Мара, Карлеуша и многу други дами по кои денеска мажите лудуваат, биле рамни како даска пред да стават силикони.

Дел од нив по естетската операција изгледаат многу подобро, но има и такви кои претерале!

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“