Home INFO Вака изгледала Елен Деџенерис на свои 15 години

Вака изгледала Елен Деџенерис на свои 15 години

SHARE

Најпопуларната ТВ-водителка во Америка, Елен Деџенерис, објави фотографија на која има само 15 години.
Таа ги предизвика гледачите на нејзината емисија да го направат истото.

Деновиве водителката е актуелна со признанието дека на нејзина 15 годишна возраст, била манипулирана и сексуално малтретирана од очувот, а нејзината мајка не ѝ верувала кога ѝ го кажала тоа.

РЕКЛАМИ: ---