Home ЗАБАВА Видео Вака се престанува со пушење (видео)

Вака се престанува со пушење (видео)

SHARE

Имајќи предвид дека неодамнешните резултати од едно светско истражување ги наведоа Македонија, Бугарија и Грција како жаришта со најголем процент на активни пушачи, оваа реклама е повеќе од добредојдена за нашето население.

Видео кое за многу кратко време ќе ве натера да размислите да се откажете од пушење цигари, а ќе ве освести дека ги знаете последиците, но одбирате да ги игнорирате.

Извор: Fail.mk

РЕКЛАМИ:
Loading...