Home INFO Вака се славела Нова Година во Скопје во далечната 1967 година (видео)

Вака се славела Нова Година во Скопје во далечната 1967 година (видео)

реклама:G Natural

Покрај многуте ретро фотографии и раскажувања од по возрасните на YouTube се врти интересна снимка од Новогодишен Дневник 1967 година емитуван на РТ Скопје.

Погледнете го Скопје тогаш и начинот на кој репортерот Ристе Таваганов известува за новогодишната прослава.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“