Home ЗАБАВА Видео Ваква кражба во продавница сеуште не сте виделе (видео)

Ваква кражба во продавница сеуште не сте виделе (видео)

SHARE

Кражба во продавница е честа појава, како и снимките од безбедносните камери на кои крадците се гледаат на дело.

На таквите снимки може сешто да се види.

На една од нив се гледаат три жени кои крадат пијалоци во еден супермаркет.

Тука и не би било ништо чудно ако не беше нивната специфична техника на криење на украдената роба која сигурно досега не сте ја виделе.

Видео: Погледнете ја снимката и обидете се да заклучите каде го скриле пијалокот

РЕКЛАМИ:
Loading...