Home ЗАБАВА Видео Велгошти за Водици: Попот го извлече подебелиот крај (видео)

Велгошти за Водици: Попот го извлече подебелиот крај (видео)

SHARE

Во Велгошти денеска Светиот крст го фати Кире Пердулоски, но попот го извлече подебелиот крај.

Верниците, кои чекаа да го фатат крстот беа нетрпеливи додека попот си ја вршеше својата работа пред да го фрли крстот, па почнаа да го прскаат со вода.

РЕКЛАМИ:
Loading...