Home ШОУ БИЗз Мак сцена Вереникот на Каролина Гочева сите го знаеме, но запознајте го неговиот згоден...

Вереникот на Каролина Гочева сите го знаеме, но запознајте го неговиот згоден брат

SHARE

Каролина Гочева долго ја криеше својата љубов со уметникот Михаил Корубин, а сите ги изненади со нејзината свршувачка минатиот месец.

И додека јавноста го запозна Михаил, ние ќе ве запознаеме со неговиот помал брат Дамјан.

Згодниот Дамјан има 26-години, и веќе неколку години е во врска со македонската блогерка Фросина Дајмановска.